Film & video
02 / 07 / 14

De films van juli

Ook in juli staan er mooie films te wachten. Als Maleficent, Transcendence en Edge of Tomorrow uit de bioscoopzalen zijn verjaagd, kun je gaan klaarzitten voor How To Train Your Dragon 2, Dawn of the Planet of the Apes en een nieuwe Transformers.

Dawn of the Planet of the Apes

De eerste recensies op deze film zijn op internet verschenen en zijn zeer positief. De film van Matt Reeves, waarin Andy Serkis weer de rol van de aap Caesar speelt, is één van de beste films van het jaar. De genetisch geëvolueerde apen in Dawn of the Planet of the Apes voelen zich bedreigd bij het aantreffen van een groep mensen die het verwoestende virus van tien jaar eerder schijnen te hebben overleefd. In eerste instantie benaderen ze elkaar vredig, maar het duurt niet lang voordat er een oorlog losbarst waarbij duidelijk moet worden welke van de twee soorten de baas is.


How To Train Your Dragon 2

Vandaag komt de film How to Train Your Dragon 2 (Hoe tem je een draak) uit in de bioscopen. Vijf jaar nadat de draken en Vikingen verenigd zijn, houden Hiccup, Toothless, Astrid, Stormfly en de rest van de bende zich voornamelijk bezig met drakenracen, de populairste sport op het eiland. Hiccup en Toothless gaan liever op zoek naar onbekende gebieden en nieuwe werelden. Tijdens een van die avonturen ontdekt het onafscheidelijke duo een geheimzinnige ijsgrot, waar honderden wilde draken leven, en een mysterieuze drakenrijder. De kleuren in deze film spatten van je scherm en de makers zorgen ervoor dat je weet hoe de nieuwste CGI-technologie werkt.


Transformers: Age of Extinction

Jaren na de grote veldslag in Chicago, is de mensheid hersteld. Transformers zijn nagenoeg van de aarde verdwenen. Een kleine groep wetenschappers probeert hun eigen Transformers te maken, en gaan daarbij verder dan ze zelf kunnen beheersen. Er barst een nieuwe strijd los tussen de Autobots en Decepticons, en ditmaal voegen zich ook de Dinobots bij het gevecht. Te zien in IMAX.


Hercules

Na voltooiing van zijn legendarische twaalf werken, heeft Hercules zijn familie verloren. En zweert wraak op de Goden. Zijn enige lust ligt in vechten.


The Fault in Our Stars

Een romantische film die zich deels in Amsterdam afspeelt. Hoewel de recensies wisselend zijn, kun je je verwachten aan een indrukwekkend drama gebaseerd op het vierde boek van de Amerikaanse auteur John Green (Nederlandse boekvertaling: Een weeffout in onze sterren). Het verhaal gaat over Hazel en Gus, twee tieners, verliefd en gaan op reis. Hun relatie is een wonder, omdat Hazel altijd aan een zuurstoftank vast zit. Gus maakt grappen over zijn beenprothese, en hoe de twee elkaar ontmoetten in een praatgroep voor mensen met kanker.

Mobile Fotografie Downloads
Facebook
Twitter
http://www.erwinschrijft.nl/de-films-van-juli