Film & video
30 dagen geleden

Avengers: Endgame - hier eindigt een tijdperk

Marvel eindigt het universum aan alle kanten met Avengers: Endgame, de laatste film in The Infinity Saga van de 22 films die inmiddels zijn uitgebracht. Iron Man, Thor, The Hulk, Dr. Strange, Black Panther en Ant-Man hebben opgebouwd naar dit weekend: na het enorme open einde van de vorige Avengers-film, moet nu duidelijk worden hoe het verder moet met Marvel in Phase Four.

26 april 2019 is een historische datum voor Marvel: Endgame verschijnt in de bioscopen als 22e film uit de geschiedenis - en de kaarten zijn niet aan te slepen. Hoewel Spider-Man: Far from Home, die in juli verschijnt, wordt gezien als de echte laatste film uit Phase Three, zal Disney met deze film de boel behoorlijk opschudden. Miljoenen fans van over de hele wereld kunnen eindelijk zien welke superhelden overleven - en welke niet meegaan naar Phase Four.

In Phase Four zit sowieso een Black Widow film - nog steeds met Scarlett Johansson - en Doctor Strange 2 verschijnt naar verwachting volgend jaar. Maar er zijn anders dan gebruikelijk nog helemaal geen releasedata naar buiten gebracht. Marvel zal wellicht dit jaar de nieuwe tijdlijn onthullen voor Phase Four.. en daarna? Ook Black Panther 2 en Guardians of the Galaxy 3 kunnen we verwachten in de komende twee á drie jaar, net als een film genaamd Eternals en de martial artist superheld Shang-Chi is ook in productie. Een Captain Marvel 2 en nieuwe Ant-Man kun je ook verwachten, maar wanneer dat allemaal gaat gebeuren is nog een groot vraagteken.

Endgame zie je beter in Atmos of IMAX, vanaf morgen.

Tech Feitjes Fotografie
Facebook
Twitter
http://www.erwinschrijft.nl/avengers-endgame-hier-eindigt-een-tijdperk